Παϊσιάδης: «Θα καλυφθεί το κενό του Γκόμες»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο Κώστας Παϊσιάδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε για τον τραυματισμό του Γκόμες, αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στην ομάδα:

 

Για τον τραυματισμό του Γκόμες και την πιθανότητα αντικατάστασης του: «Η ομάδα  έδωσε μια ευκαιρία να εντάξει ένα παιδί μετά από ένα τραυματισμό, το παλέψανε οι γιατροί και ο ίδιος αλλά ένα παιδί όταν έχει μάθει να δίνει το 100% τότε δεν μπορεί να δίνει λιγότερο και για αυτό εξαρθρώθηκε ο ώμος του πάλι.

 

Τελικά ευτυχώς η ατυχία του Γκόμες συνέβη σε ένα χρονικό σημείο που μας επιτρέπει να δούμε λύσεις που θα φέρουν τη ομάδα σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Βλέπουμε τρία τέσσερα παιδιά, ο Γιάννης Καλματζίδης θα πάρει την τελική απόφαση για τον παίκτη που θα αποκτηθεί.

 

Υπάρχουν παίκτες σε πρωταθλήματα που ολοκληρώνονται και πρωταθλήματα που είναι σε υψηλό επίπεδο αλλά το βασικό είναι ότι δεν μπορούμε να καλύψουμε την προσωπικότητα του Γκόμες , κάτι που θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε με έναν παίκτη που θα βοηθήσει την ομάδα να πρωταγωνιστεί».

 

Για το εάν ο ΠΑΟΚ είναι μέσα στους στόχους του: «Νομίζω ότι παρόλο  τις δύο ήττες που κάναμε η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και την επόμενη Πέμπτη θα κλειδώσουμε την πρόκριση στην Ευρώπη. Έχουμε το κύπελλο μετά όπου και εκεί θα βρεθούμε στον τελικό όπου και θα αντιμετωπίσουμε το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Μετά τους Σέρβους είναι εφικτή η παρουσία μας στο Cev Cup και μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι και στα τελικά.Και φυσικά το πρωτάθλημα».

 

ο Για το εάν είναι ευχαριστημένος με τον ανταπόκριση του κόσμου: «Ναι. Έχουμε ήδη φέτος κατακτήσει ένα δύσκολο ρεκόρ. Ο ΠΑΟΚ έχει γίνει η πρώτη ομάδα που ξεπέρασε τα 1000 διαρκείας και ο κόσμος είναι έτοιμος να μας ακολουθήσει σε κάθε επιτυχία. Σε οτιδήποτε διεκδικεί είναι συμπαραστάτης και οδηγός. Μετουσιώνει το μέταλλο της ομάδας ο πΑΟΚ. Έχει αποδεχθεί ότι όταν είναι εκεί η ομάδα είναι δύο φορές ομάδα. ο ΠΑΟΚ δε έχει ποτέ θέμα με ρίψη αντικειμένου και οτιδήποτε. Είναι σημαντικό αφού δεν συμπαραστέκονται μόνο στην ομάδα αλλά έχουν και μια άψογη συμπεριφορά».

Posted by Dakis K.